Salg av Linnex

Nå får du kjøpt Linnex Varmestift hos Fredrikstad Naprapatklinikk!Linnex - smertelindrene og betennelsesbempendeLinnex varmestift lindrer raskt og effektivt!

Den  inneholder kamfer og capsaicin som øker blodtilførselen og gir en behagelig varmeeffekt. Linnex inneholder i tillegg mentol og salisylat. Mentol gjør at salisiylat trekker raskere inn i huden. Salisylat er antiinflamatorisk (betennelsesdempende) og virker smertestillende.

Linnex er unik i forhold til liknende produkter ved at den gir langvarig varmeeffekt og er meget kraftig. Innholdet av salisylat gjør at den i tillegg får anti-inflammatoriske egenskaper.
For mye bruk av smertestillende preparater kan skade mage og tarmsystemet. Ved å bruke Linnex mot ømme og stive muskler og ledd kan man oppnå mye av samme effekten som ved bruk av analgetika og betennelsesdempende legemidler.

 

 

 

Kommentering er slått av.